Felületkezelési szolgáltatásunk eredményeként, – amelyet a DeWe Brünofix technológiájával végzünk el – az adott termékkel elérhető legigényesebb felületkezelési minőséget garantáljuk.

 

Melegbarnítás

A melegbarnítás folyamata során magas hőmérsékleten történő kezeléssel egy olyan védőréteget hozunk létre, amely rendkívül ellenálló a korrózióval és kopással szemben. Ez a folyamat hatékony megoldást jelent számos alkalmazás során, beleértve gépipart, autóipart és szállítási ágazatot is. A melegbarnítás nemcsak a védelemről szól, hanem a termék esztétikai értékének növeléséről is.

Miért válassza a melegbarnítást?

  • Kiváló korrózióvédelem
  • Hosszú élettartam és tartósság
  • Esztétikailag vonzó, fekete vagy barna bevonat
  • Könnyű karbantartás
melegbarnításról bővebben

 

Foszfátozás

A foszfátozás egy kémiai folyamat, amely során a fémfelületet foszfátvegyületekkel kezeljük, így egy vékony védőréteget hozunk létre. Ez a bevonat kiváló korrózióvédelmet és festékhez való tapadást biztosít. A foszfátozás széles körben alkalmazható az autóiparban, gépiparban, építőiparban és sok más területen, ahol a fémek védelme és tartóssága kulcsfontosságú.

Miért válassza foszfátozást?

  • Hatékony korrózióvédelem
  • Kiváló festékhez való tapadás
  • Kopásállóság javítása
  • Alkatrészek hosszabb élettartama

 

foszfátozásról bővebben

 

Mint szakértők a melegbarnítás és foszfátozás területén, elkötelezettek vagyunk az Ön igényeinek kielégítésében. Modern berendezéseink és tapasztalt szakembereink segítségével garantáljuk a magas minőséget és a hatékony szolgáltatást.

Felmerülő igény esetén vállaljuk az Önök alkatrészeinek magas színvonalú vegyi barnítását, illetve foszfátozását az ország különböző régióiban.

Kérjük vegye igénybe segítségünket, hogy az Ön telephelyéhez legközelebbi üzemben tudjuk felajánlani felületkezelési eljárásainkat!

További részletekért, mintadarabokért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Érdekli szolgáltatásunk? Kérjen ingyenes ajánlatot!

CAPTCHA image

Ez segít megelőzni a spameket, köszönjük.