Szolgáltatásaink


Vegyi anyagok értékesítése

A Brünofix név több mint egy évszázada egyet jelent a csúcsminőséggel, ha barnításról és foszfátozásról van szó. A felületkezelés hosszú tradícióját csakis az állandó magas színvonalú minőség és a vevők elégedettsége tarthatja fenn. A vegyi anyag választék mára több mint 300 terméket foglal magába a következő eljárásokhoz: nemes acél, sárga,- és vörösréz, cinköntvény zsírtalanítása, pácolása, barnítása, foszfátozása, korrózióvédelme és színezése.
Kémiai előkészítés  |  Vegyi barnítás  |  Foszfátozás  |  Kémiai utókezelés


Felületkezelési szolgáltatás

Felületkezelési szolgáltatásunk eredményeként, – amelyet a Brünofix DeWe technológiájával végzünk el – az adott termékkel elérhető legigényesebb felületkezelési minőséget garantáljuk. További részletekért, mintadarabokért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Berendezések értékesítése

Amennyiben a vegyi alapanyagok mellett szüksége van a vegyi felületkezeléshez szükséges kádakra, berendezésekre (különböző méretben és kivitelben), úgy azokat is megtalálja kínálatunkban új és használt kivitelben az alábbi eljárásokhoz: barnítás, foszfátozás, színezés, zsírtalanítás, öblítés, vízkiszorítás, szárítás. Termékpalettánkban a berendezések mellett megtalálhatók a különféle kiegészítők is, mint például elszívók, merítő kosarak, olajelválasztók stb.


Szerviz szolgáltatás

Ezen elvárásnak a folyamatos szakma i képzésen résztvevő munkatársainkkal teszünk eleget, akik a rendelkezésükre álló eszközeikkel mind a mechanikai, mind a szoftveres hibák gyors elhárítására képesek. Pótalkatrész biztosítása, illetve egy nem szokványos, egyedi meghibásodás esetén a német partnerünk azonnali segítségére is számíthatunk. A zökkenőmentes gyártási folyamatot kérésére mérnöki támogatással segítjük, ennek során megoldást keresünk a felmerülő problémájára, kérdésére.


Technológia testreszabása

A kezelendő munkadarab jellemzőinek ismeretében vegyészeink meghatározzák a felhasználandó vegyi termékek körét, illetve megtervezik a pontos technológiai folyamatot. Ennek eredményeként Önnek rendelkezésre áll minden egyes adott termékére vonatkozó fontos technológiai paraméter (hőmérséklet, időtartam, stb.), amely biztosítéka az elvárt magas minőségi követelményeknek.

Amennyiben technológia testreszabása iránt érdeklődik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Informatikai hálózatok tervezése és kivitelezése

Szupergyors internetszolgáltatás, nagy sávszélességű adatátviteli lehetőség biztosítása, valamint az épületeken belüli wifi-rendszerek kiépítése.